Profesjonelle og trivelige trenere

Her finner du oversikt over våre medarbeidere

Nina Sørøy Rønningen

Daglig leder, PT og Gruppe Instruktør

Nina har jobbet siden 2003 som gruppeinstruktør, og siden 2015 som PT. Nina gir deg treningsopplegg som både er morsomme og vil pushe deg utenfor din komfortsone. Etter hennes graviditet tok hun kurs som mamma/gravid trener og vil holde timer på dagtid både for nybakte mødre/gravide, mennesker med spesielle utfordringer og seniorer. Med erfaring fra boksing på konkurranse nivå, gull og sølv i internasjonale turneringer, er fighting og HIIT trening noe hun liker godt og dette er timer dere får møte henne i sitt ess.

Den helhetlig tanken hennes er å trene for å bedre helsen, med ren mat, regelmessig trening, progresjon og gode treningsopplevelser, samt ett positivt selvbilde kan gjøre livet og hverdagen bedre.

Thomas Hansen

Eier

Thomas er altmuligmannen vår og som dere kanskje vet er eier av Ytre Enebakk Treningssenter.

Han hjelper deg om du kommer og har spørsmål vedrørende innmelding, bedriftsmedlemskap, kurs osv.

Thomas har blitt superbruker på StagesFlight, så om du er nysgjerrig på virituellspinning hos oss er han riktig person å snakke med.

Victoria Tefre Nygård

Gruppe Instruktør og barnepass

Victoria holder zumbadans og andre morsomme dansetimer hos oss. Hun er en aktiv jente som brenner for dans og har danset siden hun var 2 år og var en aktiv internasjonal konkurransedanser i 10 år. Hun har vunnet VM og flere ganger NM og har utallige finale og mesterplasser. Hun har vært en aktiv trener i dans siden 2016 og har erfaring fra freestyle, disco, jazz, slow og hiphop/streetdance. Hun vil ha fokus på grunnleggende trinn og puls uansett alder og nivå, samt spre glede og mestring igjennom forskjellige dansestiler. 

Victoria er utdannet barne-og ungdomsarbeider med toppkarakter på fagbrev fra frambu kompetansesenter for sjeldene diagnoser som lærling i barnehage/skole avdelingog har jobbet hos en lokal barnehage fra ca 2017.

Maren Valentini

PT, kostholdsveileder og Gruppe Instruktør

Maren tok PT utdannelsen sin i 2020. Maren er en aktiv jente og har drevet med konkurranse dans og spilt håndball i 2.divisjon. Hun er god på styrke og høypulstimer, samt fokus på forebyggende øvelser og trening som behandling for idrettskader. Maren er en tøff og energisk jente som trives med å motivere andre mennesker. Hun ønsker å spre treningsglede, fokusere på progresjon, kontinuitet og inspirere andre til å presse sine egne grenser.

Tim Tobias Frøysaker

Osteopat D.O, MNOF

Tim tobias jobber som osteopat d.o, nmof hos oss.

Tim Tobias også mye erfaring innenfor trening, hvor han tidligere har jobbet som personlig trener.

I 2017 begynte han med sin studie med 4 års utdannelse i Osteopati. Tim Tobias sin jobberfaring er fra Studentklinikken på Høgskolen Kristiania. Og har 2 år praktisk erfaring. Han er Ronjas tidligere elev, og utrolig god på å sette pasientens fremgang og tilheling i fokus, samt å skape god atmosfære i klinikkrommet.

Tone Sørfjord

Gruppe Instruktør, Yoga Lærer og PT.

For Tone handler trening om å finne ut hva man synes er gøy, og gjøre mer av det. Hun har utdannelse innen prestasjonscoaching, og kan hjelpe deg med idrettspsykologiske teknikker. Hun har drevet med trening hele livet. Tone er også utdannet som personlig trener og yoga lærer. Tone har mye erfaring som leder og vil motivere de som synes trening er litt skummelt til å bli tryggere på både seg selv og på øvelsene de skal gjøre, og skape en indre motivasjon for å trene regelmessig. Hun er opptatt av at med små justeringer kan man bli litt bedre hver gang. Tone gjør yoga så ofte hun kan og elsker gruppetimer med fart og tempo, og nå er det kampsport som har blitt en lidenskap.

Andrè Skaslien

Personlig Trener

Andrè har jobbet som personlig trener siden han fullførte PT-utdannelse i 2018. Andrè sin favoritt treningsform er vektløfting, men han har også trent kampsport og undervist i fitnessboksing. Han vil hjelpe deg å nå dine mål, enten det er styrketrening, kroppsbygging, kondisjonstrening, kosthold eller rett og slett en bedre livsstil. Andrè vil med solid kunnskap og riktig veiledning øke din interesse for funksjonell styrketrening både som nybegynner og idrettsutøver. Med regelmessig trening og riktig teknikk vil du oppnå progresjon. Han er opptatt av at du skal ha glede av treningen uansett hvilket nivå du velger å legge deg på, han ønsker å være der for deg som trenger veiledning og motivasjon.

Anne Elisabeth Lund

Spinning Instruktør

Anne har jobbet som sykkelinstruktør siden 2010. Hun er utdannet personlig trener. For Anne skal trening være enkelt og humørfylt - og hun ønsker å motivere alle til å gjøre sitt beste og bli glad i trening slik at fysisk aktivitet blir en del av hverdagen også på dager da det kjennes tungt å komme igang. Anne er veldig glad i sykkeltimer siden det gir utbytte for alle på ulike nivåer gjerne på samme time. Hun elsker å trene, og med hennes energi og positivitet så vi er trygge på at dere får en morsom og motiverende sykkeltime med Anne.

Ronja Strømsborg Lund

Gruppe Instruktør og Osteopat D.O, MNOF

Ronja er gruppeinstruktør og osteopat her hos oss. Hun har danset stort sett hele livet, og vært aktiv danser i Tabanka DanceEnsamble. Ronja startet som danseinstruktør i 2008 ved Danseburet i Enebakk.
Hun har hatt gruppetimer på Elixia 2009-2013, Spydeberg Treningssenter 2013-2015. Og på eget iniativ holdt Zumbakurs og styrketrening i Kirkebygda.

Ronja elsker all musikk med fart og rytmer og vi garanterer timer med danseglede, fart og treningseffekt.
Hun er utdannet osteopat og har derfor god innsikt og kunnskap om kropp, helse og sykdom slik at hun kan gi råd og veiledning til hvordan den individuelle kan fullføre og få best mulig utbytte av timen også dersom man har problemer eller plager i kroppen.
Ronja sier: Mitt viktigste mål for dansetimer er at det skal være gøy og at vi alle danser med den kroppen vi er utstyrt med.

Marta Ulman

Fysioterapaut og Personlig Trener

Marta er fysioterapeut og PT her hos oss. Marta har erfaring med å behandle de mest typiske plager i muskel - og skjelettsystemet. Hun har en 5 års utdanning (master) fra Idretts Høgskole og videre utdannelsen innen fysioterapi og behandling for eldre. Hun har kurs innen manuell terapi, dry needling og personlig trening.

 
Ellers er Marta en tidligere profesjonell svømmer. Nå trener hun aktiv triathlon og styrketrening med egen kroppsvekt.

Kaja Mathisen

Gruppe Instruktør og Resepsjonist

Kaja jobber som gruppeinstruktør hos oss.

Hun er glad i tung styrke, varierte øvelser og pushe andre til å prestere.

Helene Holtop

Resepsjon og Barnepass

Helene jobber som resepsjonist og barnepasser hos oss.

Hun hjelper deg med innmelding og omvisning i helgene.

Hanne Johannessen

Personlig Trener og Gruppe Instruktør

Hanne jobber som resepsjonist og barnepasser hos oss.

Hun hjelper deg med innmelding og omvisning.

Kinga Zdan

Gruppe Instruktør

Kinga jobber som gruppeinstruktør hos oss.

Hun elsker energiske timer, med morsomme dansetrinn og kul musikk.

Lene Sandkvist

Gruppe Instruktør

Konrad Sekowski

Massør

Mer info kommer.