Sjekk ut vår

Kursoversikt 2024

SenterRegler

Hos Y3T ønsker vi å ha et hyggelig treningsmiljø.

Derfor viser vi respekt for alle som trener, og våre medlemmer oppfordres til å følge våres retningslinjer og bidra til å gjøre det trivelig for alle.

FØLG INSTRUKSER OG RETNINGSLINJER

Medlemmet skal følge instrukser og retningslinjer gitt av Y3T ansatte når det gjelder treningsmetoder og håndtering av treningsutstyret.

BRUK MEDLEMSkort eller app

Medlemskortet og Appen er personlig og skal kun brukes av den som eier medlemskapet.

GJØR DEG KJENT MED HVOR du finner SIKKERHETSUTSTYRET

  • Hjertestarter
  • Førstehjelpsskrin
  • Trygghetsalarm
  • Rømningsveier

BRUK RENE TRENINGSKLÆR SOM DEKKER MAGE, BRYST OG RYGG

Bruk medbrakt håndkle, eller vask og tørk av apparater, utstyr og matter etter bruk.

BRUK INNESKO

Utesko er strengt forbudt inne på våre sentere, da vann, søle og grus ødelegger vårt utstyr og våre gulv. Innesko som ikke lager svarte merker skal alltid benyttes.

RYDD OG VASK ETTER DEG

Medlemmer i y3t er forpliktet til å vaske utstyret og rydde dette på plass etter bruk. Apparater og treningssutstyr skal vaskes med spray og tørkes med papir/klut etter bruk. Ta med håndduk for å legge på apparatene du bruker.

BRUK UTSTYRET TIL DET DET SKAL og rydd på plass skiver etter deg

  1. Utstyr skal settes tilbake på plass umiddelbart etter bruk. Det er ikke tillatt å reservere utstyr.

IKKE SLIPP VEKTER OG UTSTYR I GULVET og vis hensyn mtp støy

Vekter og utstyr skal ikke slippes i gulvet eller kastes. Lek, roping og unødig støy er ikke tillatt. Vis hensyn til andre. Med hensyn til sikkerhet har ikke barn under 16 år anledning til å oppholde seg treningslokalet uten avtale med Ytre Enebakk Treningssenter.

løs KALK ER Forbudt

Husk å vask stenger og hantler etter deg uansett

MOBILbruk

Vis hensyn ved mobilbruk! Det er ikke tillat å ta bilde/filme andre personer i Ytre Enebakk Treningssenters lokale uten personenes samtykke. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og respektere andres personvern.

IKKE MAT I TRENINGSOMRÅDET

Mat er ikke tillatt inne i treningsområdet, men kan nytes ute i lounge-området.

BRUK SKAP

Eiendeler skal ikke tas med rundt på senteret. Benytt låsbare skap og tøm skapet før du drar. Skap vil regelmessig tømmes etter stengetid. Senteret har ikke ansvar for innhold i skapet.

aldersgrense

Ved hensyn til sikkerhet, så har ikke barn under 16 år lov å oppholde seg i treningslokalet uten avtale med Ytre Enebakk Treningssenter.

Barn/ungdom mellom 7-15 år får tilgang til gruppetime innen kampsport og styrke, tilrettelagt alder, med voksen og kvalifisert trener.

ANTIDOPING NORGE - RENT SENTER

Y3T samarbeider med Antidoping Norge. Enhver befatning med dopingmidler er strengt forbudt og vil medføre k  onsekvenser. Det er ikke tillatt å oppholde seg på senteret om man er påvirket av noen form for rusmidler. Det er heller ikke tillatt å benytte seg av prestasjonsfremmende midler eller andre typer stimulans i forbindelse med trening hos Ytre Enebakk Treningssenter. Ved brudd på senterreglene har y3t rett til å nekte medlemmet adgang til y3t i en periode, eller si opp medlemsavtalen med umiddelbar virkning.

20201216 110342
Ytre Enebakk Treningssenter AS

Ytre Enebakk Treningssenter AS

Svarer normalt innen 1 time

I will be back soon

Ytre Enebakk Treningssenter AS

Hei, 

Hva kan vi hjelpe deg med? 

Mvh Y3T

Messenger